Over Maak Het!

De gemeente Heerenveen is de initiatiefnemer van Maak het! Maar de drijvende krachten zijn onze inwoners. Zij maken Heerenveen! Letterlijk en figuurlijk. Zij weten wat er speelt, hebben goeie idee├źn en zetten hun schouders er onder. Daarom zoeken we als gemeente meer dan ooit de samenwerking met onze inwoners, bedrijven en organisaties. We willen weten wat belangrijk is en geven ruimte om met plannen en voorstellen te komen. We willen horen wat wij kunnen doen om te helpen. Met kennis bijvoorbeeld of extra informatie.

Veranderende maatschappij

Deze manier van werken heeft alles te maken met de veranderende maatschappij waarbij de overheid steeds minder regelt. We nemen steeds minder het voortouw, maar werken steeds meer samen met onze inwoners, organisaties en bedrijven. Zo komen we samen tot mooie resultaten.

Zo maken we het samen

Maakbaarheid past helemaal in deze tijd. We willen ons eigen leven inrichten op onze eigen manier. Door zelf het initiatief te nemen krijgt u veel voor elkaar. U heeft direct invloed op wat er gebeurt. Zo zorgen we samen voor een gemeente waar het voor iedereen fijn wonen, werken en leven is.